Aanvraagformulier voorlichtingsbijeenkomst

We krijgen wekelijks aanvragen van scholen, verenigingen, instellingen etc over voorlichting. Het kan dan gaan over een geestelijk gezondheidszorg onderwerp, informatie over het werk van een stichting, algemeen onderwerp uit de ggz, of werken bij een ggz-instelling en opleidingen daarvoor. Vragen waar wij graag antwoord op geven. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen. Wij zullen dan binnen een week contact met u opnemen.

Formulier voorlichtingsbijeenkomst

De Dimence Groep verbetert de geestelijke gezondheid van de mensen in haar werkgebied. Dat doen we door een breed aanbod van geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en welzijn dicht bij de mensen te realiseren.

Binnen de Dimence Groep bundelen en delen we onze kennis en krachten. Daarmee creëren we meerwaarde voor onze cliënten en patiënten, medewerkers en externe partners.

Bij de Dimence Groep is de zorg ondergebracht in een aantal slagvaardige, deels kleinere, stichtingen met ieder een eigen doelgroep.

De verschillende stichtingen geven voorlichting en informatie aan groepen en instellingen. Wij vragen u hiervoor bijgaand formulier zo goed mogelijk in te vullen.

Periode voorlichting

Tijdstip

:
:
De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om.