Artikeldatum

Een Duurzame Dimence Groep. Hoe dan?

Ben of ken jij iemand die ideeën over duurzaamheid heeft, dan komen we graag met jou in contact.

Met een aantal mensen hebben we al wat voorwerk gedaan en een conceptvisie geschreven. Het centrale idee is: Mens en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat goed is voor de natuur, is goed voor mensen. Daarom willen we natuur benutten én zo min mogelijk uitputten. Zo kunnen we mentale gezondheid en veerkracht van mensen versterken.

HIER kun je de concept visie lezen. Denk je na het lezen: ‘Ik wil graag meehelpen om een uitdagende ambitie te formuleren en te bedenken hoe we deze waar gaan maken voor Dimence Groep’, dan komen we graag in contact met jou! Als je iemand in je omgeving hebt, die hier interesse in heeft, wil je dit bericht dan doorsturen?

Iedereen is welkom om zich aan te melden. We zouden het heel fijn vinden als patiënten/cliënten, naasten, vrijwilligers en hulpverleners en aanmelden. Daarnaast zoeken we ook jonge mensen die mee willen denken en doen. Dus heb je bijvoorbeeld een kind, neefje of nichtje of buurkind die hierin geïnteresseerd is dan horen we het graag.

Voor alle duidelijkheid: we zijn niet alleen op zoek naar mensen die al heel duurzaam zijn en leven. Juist van mensen die zichzelf als nog wat minder duurzaam beschouwen kunnen we ook veel leren.

En we weten nog niet hoe we het precies gaan aanpakken, dus er is nog alle ruimte. We kijken eerst wie zich aanmeldt en bespreken met iedereen welke bijdragen hij of zij wil leveren.

Je kunt je interesse kenbaar maken bij Annemieke Zeegers, a.zeegers@dimence.nl