Artikeldatum

Een schone wereld

Houd je het terrein en omgeving ook mee schoon en doe je mee op 28 oktober?

“ Ik zou willen dat afval opruimen niet nodig zou zijn. Een betere wereld begint bij jezelf, aldus Petra Pleizier, onze nieuwe ambassadeur”

Als je op het terrein Brinkgreven rondloopt, werkt, verblijft of je rondje hardloopt, dan zie je hoe mooi het Brinkgreven terrein is en herken je vast bovenstaand geniet momentje. Wat heeft dit nu te maken met dit bericht? Nou kort gezegd alles!
We geven als Dimence Groep graag het goede voorbeeld door het terrein Brinkgreven en haar omgeving vrij te maken van zwerfvuil. We gunnen namelijk iedereen een geniet moment in deze prachtige omgeving, zonder het zwerfafval.  
Op een vast moment in de maand gaat een groep enthousiastelingen, waaronder collega’s van Dimence Groep, vrijwilligers en deelnemers van het Werk Leer Centrum, de vuilniszak openen en vullen. Doe je ook mee?!

Ambassadeur

Iedere maand is er een ambassadeur vanuit de organisatie die de vuilniszak van die dag op ludieke wijze opent. Deze keer is het Petra! Zij opent op donderdag 28 oktober de vuilniszak.
Ze stelt zich hier even voor:

“Ik ben Petra Pleizier, ik ben 48 jaar en kom uit Nieuw Heeten. Sinds 2017 ben ik werkzaam als huismeester op de locaties Rielerenk, Lorna Wing en Workhome Woon- en werkgebouw. Waarom ik zo enthousiast het stokje heb overgenomen is, omdat ik me enorm stoor afval overal. Wanneer ik de honden uitlaat, raap ik ook regelmatig van alles op onderweg.

Ook probeer ik redelijk duurzaam te leven: ik denk goed na over wat ik aanschaf, kan slecht ‘goede spullen’ weggooien, ik neem de trap, fiets veel. Oftewel, een betere wereld begint bij je zelf.

Ik zou willen dat het opruimen van afval niet nodig zou zijn.

Wanneer ieder zijn eigen afval netjes op zou ruimen, is dat natuurlijk nog beter!´

Datum en locatie

Je bent welkom op 28 oktober om 11.00 uur bij de picknickbank bij het hertenkamp (achter de Flora op terrein Brinkgreven). Rond 12.00 uur zijn we daar weer terug!

En zet de volgende data alvast in je agenda: 18 november en 16 december. Aanmelden is niet nodig en wij zorgen voor de middelen.