Hoe organiseren we jouw geluid?

23 juli 2019

Kom naar de Meedenk-bijeenkomst over inspraak voor cliënten   

We zijn op zoek naar (ex)cliënten van Dimence, Transfore, Mindfit, De Kern, WijZ en Jeugd ggz, die willen meedenken over inspraak en medezeggenschap van cliënten. Hoe wil jij je stem laten horen? En waarover zou jij je stem laten horen? Een antwoord op die vragen is belangrijk om onze medezeggenschap voor cliënten te vernieuwen en om uiteindelijk de zorg te verbeteren.
 
Wil je ons laten weten hoe jouw stem beter gehoord kan worden? Kom dan naar één van de meedenk-bijeenkomsten in Deventer, Zwolle of Almelo. 

Hoe werkt het? 
Op de bijeenkomsten krijg je in groepjes een aantal vragen voorgelegd waarover je met elkaar in gesprek gaat. Wij gaan met de antwoorden de organisaties adviseren hoe zij hun medezeggenschap kunnen vormgeven. 

Meedoen? Je kunt kiezen tussen drie data en drie verschillende locaties van 18.00 – 20.00 uur. 
Di. 20 aug. van 18.00 – 20.00 uur: Nico Bolkesteinlaan 1 in DEVENTER
Ma. 26 aug. van 18.00 – 20.00 uur: Burg. Roelenweg 9 in ZWOLLE
Do. 29 aug. van 18.00 – 20.00 uur: Westerdok, Haven Noordzijde 45 in ALMELO

Natuurlijk zorgen wij voor soep en een broodje en krijg je je reiskosten vergoed. Het programma is op iedere datum hetzelfde.

Lastig in een groep?
Vind je het lastig om in een onbekende groep jouw mening te geven, maar wil je wel graag inbreng leveren? Dan kun je ook een vragenlijst invullen.  

Reageren?
Stuur voor 12 augustus 2019 jouw naam en de naam van de organisatie waar je wat over wilt zeggen naar  a.wilpshaar@dimencegroep.nl.
Geef even aan dat het gaat over de  ‘meedenkbijeenkomst’ of dat je de vragenlijst wilt invullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Wil je eerst meer weten?
Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Eugenie van Rest, e.vanrest@dimencegroep.nl

We horen graag van je!