Artikeldatum

Margriet Wiedemeyer nieuwe directeur bedrijfsvoering Dimence

Margriet Wiedemeyer (1975) start 1 juni als nieuwe directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Wiedemeyer is op dit moment directeur bedrijfsvoering bij de divisie Triversum bij GGZ Noord-Holland-Noord. Zij begon haar werkzame leven in de forensische zorg als verpleegkundige bij de toenmalige TBS-kliniek Oldenkotte, de rechtsvoorganger van Transfore (een van de stichtingen van Dimence Groep). Een welkom terug dus.

Zorginkoper

Dimence leerde ze later in haar carrière kennen als zorginkoper bij Zilveren Kruis en waar zij regelmatig op werkbezoeken ging om de organisatie beter te leren kennen. Wiedemeyer over die periode: “Wat me toen aansprak aan Dimence was de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers. Waar ik ook kwam alle medewerkers vertelden over dezelfde missie en visie en dat vond ik best bijzonder.” 

GGZ Noord Holland Noord

Na het behalen van een MBA-Health in Rotterdam startte ze bij GGZ Noord Holland Noord als directeur bedrijfsvoering van de kinder- en jeugdpsychiatrie. Over die periode zegt Wiedemeyer: “De jeugd heeft de toekomst. Als je voor hen de geestelijke gezondheidszorg goed organiseert, werk je in mijn ogen puur aan preventie.” 

Overstap naar Dimence

Als inwoner van de regio Deventer werd zij getriggerd door de vacature van directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Een bekende, mooie organisatie met veel ambities. Wiedemeyer: “Dimence heeft, zeker als onderdeel van de Dimence Groep, alle ingrediënten in zich om echt aan te sluiten bij het herstelproces van de cliënten. Ik kijk er naar uit daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Raad van bestuur

De raad van bestuur van Dimence Groep is blij met de komst van Margriet Wiedemeyer. “Margriet haar carrière en ervaring in de ggz hebben alle ingrediënten in zich om een goede directeur bedrijfsvoering voor Dimence te zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat zij haar nieuwe functie succesvol en met enthousiasme zal invullen. We wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.”