Nieuwe directeur Informatisering, Automatisering & Services, Vastgoed & Huisvesting

10 december 2020

 

 

Op 1 januari 2021 start Martijn Bakkers (1974) als directeur Informatisering, Automatisering & Services, Vastgoed & Huisvesting van de Dimence Groep.


Martijn werkte hiervoor meer dan 15 jaar in de Zorg & ICT sector. De beschikbaarheid en toegankelijkheid van medische data voor de Zorg en haar cliënten/patiënten is een belangrijke drijfveer in het werk van Martijn. Allereerst bij het Amerikaanse software technologie bedrijf Progress Software (10 jaar), vervolgens was Martijn in 2009 medeoprichter van Meddex en was daar statutair bestuurder en directeur, om in 2018 over te stappen naar de directie van PinkRoccade Healthcare in Apeldoorn.

Binnen PinkRoccade Healthcare was Martijn verantwoordelijk voor het CARE bedrijf; ouderen- en gehandicaptenzorg en gaf hij leiding aan 75 medewerkers. Martijn studeerde Bedrijfskundige Informatica aan Hogeschool Brabant in Breda.

Martijn is een enthousiast mens met een praktische aanpak. Gericht op het bereiken van doelstellingen met de overtuiging dat dit in teamverband sneller en effectiever gaat. “Ik hou ervan om complexe (technologische) materie te vertalen naar begrijpbare en hanteerbare taal. Daarmee kan ik mijn ideeën goed voor het voetlicht brengen. Anderen typeren mij als een open en vriendelijk persoon. Daarbij ben ik ambitieus, vasthoudend en heb een ondernemende, natuurlijke aanpak.”

Martijn Bakkers woont in Wijchen met zijn vrouw Ditte en kinderen Guus (14), Roos (12) en Noor (8). Martijn is sportief en klust graag in en om het huis. Martijn houdt van hardlopen en speelt al vanaf zijn jeugd fanatiek hockey.

Martijn heeft gekozen voor de Dimence Groep vanwege de cultuur van de organisatie en het vernieuwende karakter. Na jarenlang aan de leverancierskant te hebben geopereerd wil Martijn graag bijdragen aan de doelstellingen van de Dimence Groep. “Ik heb de Dimence Groep leren kennen als een open organisatie die ‘het soms graag net even anders doet’ en duidelijk weet wat de doelstellingen zijn. Wat aanspreekt is de innovatieve manier van denken, waarbij het menselijk karakter behouden is gebleven.”

De raad van bestuur over zijn aanstelling; “We zijn heel blij met de komst van Martijn. Zijn kennis en ervaring zal ons zeker verder helpen in de digitalisering van de organisatie en het helder krijgen van de impact daarvan op onze gebouwen. Wij denken dat Martijn gezien de mens die hij is, in staat is om de aanwezige kennis en ervaring binnen beide diensten waar hij leiding aan gaat geven, maximaal tot bloei kan laten komen. We wensen Martijn veel succes toe in deze nieuwe stap.”