Ontdek en deel op de Dimence Groep Appwijzer!

01 juli 2019

Ben jij op de hoogte van allerlei apps om je leefstijl, gezondheid en welzijn te verbeteren? Een app om je dag te structureren, beter te slapen of bij stemmen in je hoofd. Neem eens een kijkje op de Dimence Groep Appwijzer en laat je verrassen!
 
Dimence Groep Appwijzer? Wat is dat dan?
Dimence Groep hoorde positieve geluiden van medewerkers en cliënten die gebruik maken van apps, ter ondersteuning van hun gezondheid en balans. Daarop besloot zij een overzicht te maken: De Dimence Groep Appwijzer. 
 
De Dimence Groep Appwijzer is een overzicht van verschillende apps rond gezondheid en welzijn, per thema gerangschikt. De apps zijn met zorg geselecteerd, op basis van input van behandelaren en klanten. De getoonde apps zijn niet ‘aanbevolen’ door Dimence Groep, maar bedoeld als service waarvan iedereen naar eigen inzicht gebruik van kan maken. 

Schrijf je review
Daarnaast biedt de appwijzer de mogelijkheid om je review te posten, zodat ook anderen gemakkelijk hun keuze kunnen maken uit het aanbod. Heb je ook ervaring met één van de apps? Schrijf dan je review en help zo anderen om hun online tool te vinden. Of wil je er graag een toevoegen die voor jou goed werkt? Meld dit via de contactknop op de site en wij gaan kijken of deze app kan worden toegevoegd.