Servicepunt vrijwilligerswerk & participatie heet nu: WerV!

20 januari 2020

WerV. Dat is de nieuwe naam van het servicepunt vrijwilligerswerk & participatie van de Dimence Groep. Een naam die goed past de veelzijdigheid aan activiteiten die onder de vlag van WerV worden uitgevoerd. Activiteiten waarbij vrijwilligerswerk en participatie centraal staan. Want in de visie van WerV doet iedereen mee in de maatschappij.

WerV heeft binnen de Dimence Groep de taak om zorg en samenleving dichter bij elkaar te brengen. Zij organiseert vrijwilligerswerk binnen de stichtingen van de Dimence Groep en realiseert participatieplekken voor cliënten van de Dimence Groep. WerV brengt mensen letterlijk in beweging door begeleiding naar werk en deelname aan activiteiten.

De nieuwe naam biedt ruimte voor verhalen over wat er allemaal speelt of gebeurt. De naam heeft een dubbele bodem: het werven van vrijwilligers, het verwerven van kansen en mogelijkheden, werven van ambassadeurs, drukte, actie, participeren, doen! Maar ook WerV(F) in de zin van een locatie waar wordt gebouwd, een dok in de haven, even pas op de plaats, rust vinden om te denken met aandacht, over dingen die belangrijk zijn in het leven.

Ervaringsverhalen en informatie over de projecten en vacatures bij WerV vind je op de www.wervDG.nl