Stakeholdersdag: (.Com)passie in de digitale zorg

05 november 2018

Op maandag 12 november 2018 organiseert de Dimence Groep de jaarlijkse Stakeholdersdag.
Plaats: Hoftheater, Voorhof 2 in Raalte. Tijd: van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Professor Koen Kas is onze keynote spreker.
Digitale netwerken, smartphones en big data: alle experts zijn het erover eens dat we aan de vooravond van een revolutie staan. Voorziet u ook die revolutie, of heeft u hem al ontketend? Wat betekent dit voor onze cliënten, naasten en onze medewerkers?

Professor Koen Kas, moleculair oncoloog aan de Universiteit Gent, is healthcare-ondernemer en trendwatcher en wordt omschreven als 'gezondheidsfuturoloog'. Termen die passen bij de bevlogenheid waarmee hij vertelt over de gezondheidszorg van overmorgen. Koen is schrijver van het boek 'Nooit meer ziek', over de integratie van genetica, wearables, Apps, 3D-printers en de evolutie van ziektezorg naar gezondheidszorg gebaseerd op het veranderen van menselijk gedrag. In zijn nieuwe boek, Your guide tot Delight, beschrijft hij een roadmap om gezondheidszorg te creëren en 'verrukkelijk' te maken. Hierin voorspelt hij dat iedereen een virtuele dubbelganger krijgt. De dubbelganger zal alles over u weten; waar u woont, hoe vaak u gaat lopen, hoe gezond de lucht om u heen is, wat u op sociale media doet en hoe u zich voelt. Op die manier kan hij op ziektes anticiperen, ze voorkomen en nog veel meer.

Na de lezing zoomen we in op vijf aspecten van de digitalisering in de zorg. U kunt meedoen aan twee inspiratiesessies. Op de dag zelf kiest u waaraan u wilt meedoen.

Bekijk voor meer informatie het programma en de inspiratiesessies in de bijlagen.