Symposium Zin in de zorg, een toekomstbestendig beroep creëer je samen op 13 mei 2019

18 april 2019

De vakgroep Verpleging & Verzorging (V&V) organiseert jaarlijks een symposium op of rond de Dag van de Verpleging. Een dag waarop je veel van elkaars kennis en ervaring kunt leren en ook een moment om met elkaar bij te praten over wat jij beleeft op de werkvloer. Je doet inspiratie op voor jouw persoonlijke manier van werken en er zijn natuurlijk verschillende presentaties en workshops! Kortom, een dag waarop ons vak flink in de spotlights staat. 

Het symposium is op maandag 13 mei a.s. van 08.30 tot 17.00 uur in De Steerne te Deventer. Er is accreditatie aangevraagd. 

Thema is dit jaar: Zin in de Zorg, een toekomstbestendig beroep creëer je samen!

We hebben een prachtig vak, dankzij alle mooie momenten en ondanks de soms pittige omstandigheden. Onze wens voor jou is dat je de komende jaren jouw persoonlijke Zin in de Zorg weet te koesteren. We hebben te maken met veel ontwikkelingen in zowel ons vak als in de geestelijke gezondheidszorg. Dat zijn ontwikkelingen die voor iedereen belangrijk zijn. Wil je weten wat er allemaal gaande is en welke invloed dit heeft op jouw werk? Zoek je meer verbinding met je vakcollega's, extra verdieping, inspiratie en gezelligheid? Hou deze datum dan vast vrij in je agenda.  

Je vindt het programma op de site. Via de site kun je je ook aanmelden. Dat kan tot 1 mei aanstaande, maar wacht niet te lang, want vol = vol.
Ben je niet werkzaam bij de Dimence Groep dan ben je wel welkom, maar betaal je 100 euro. Je ontvangt dan van ons een factuur. 

Omdat er zoveel belangrijke onderwerpen spelen, is er dit jaar een boekje bij het symposium gemaakt. Hierin lees je alvast welke ontwikkelingen er gaande zijn en wat dat betekent voor je vak. Tijdens het symposium hoor je er meer over!