Artikeldatum

Theatervoorstelling JUNK

Met veel plezier willen wij je mededelen dat we twee theatervoorstellingen ‘JUNK’ hebben kunnen organiseren op twee verschillende locaties van Dimence:  Zwolle en Almelo!

JUNK

‘JUNK’ is een theatervoorstelling die gespeeld wordt door René Buné, ervaringsdeskundige werkzaam in Zwolle afdeling HIC aan de Eerdelaan. Samen met een vriend is hij op het idee gekomen om zijn herstelverhaal om te turnen naar een theatervoorstelling. Had hij ervaring in het theater, nee, maar toch greep hij deze kans. Nadat een andere vriend (regisseur) het script schreef volgde een periode van repeteren. Vorig jaar heeft René al een paar keer mogen optreden en nu is het moment om daar een vervolg aan te geven. De theatervoorstelling duurt 45 minuten en daarna is er tijd en ruimte ingelast (ook 45 minuten) om over het onderwerp van de voorstelling met elkaar in gesprek te komen. De daadwerkelijke voorstelling duurt dus 1,5 uur.

Wij nodigen je bij deze persoonlijk uit voor één van onderstaande theatervoorstellingen. Ook willen we je vragen deze uitnodiging onder de aandacht te brengen bij andere collega’s en teams. Je mag deze uitnodiging delen, graag zelfs!

Waar en wanneer
27 juni in Zwolle,  locatie Eerdelaan, ruimte de kleine PMT ruimte. TIJD: 13.00-14.30 uur
25 juli in Almelo, locatie Westerdok ruimte 13A en 13B. TIJD: 13.30-15.00 uur.

Voor wie:
De voorstelling is eigenlijk voor iedereen die geïnspireerd wil raken door het herstelverhaal van René. Voor deze uitnodiging richten we ons in het bijzonder op teamleiders, opleiders, hulpverleners, cliënten en andere geïnteresseerden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de promo van de voorstelling!

Aanmelden:
Je kunt je voor één van deze voorstellingen aanmelden via de mail bij Margreet Hiddink: m.hiddink@dimencegroep.nl

Per voorstelling is er ruimte voor 30 mensen. Dus meld je snel aan. VOL = VOL. Ter informatie in de bijlage nog een flyer over de theatervoorstelling JUNK.

We horen graag of je erbij bent.