Vliegengordijn te koop!

08 december 2020

 

 

Vliegengordijnen te koop!

Heeft u afgelopen zomer ook zoveel last gehad van vliegen in huis? Een mooi decoratief vliegengordijn van het merk Liso houdt deze vliegen en andere insecten buiten de deur. Bestel nu, dan bent u alvast voorbereid op het voorjaar van 2021!

Patiënten binnen de locatie Huis aan de Dijk (langdurende behandeling voor ouderen) in Deventer maken binnen het aanbod van de dagbesteding een vliegengordijn voor u op maat en naar uw wens! Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 verschillende vliegengordijnen. U kunt kiezen uit een effen gordijn of een gordijn met een mooi motief erin verwerkt. Het gordijn kan worden aangepast in de kleuren van uw keuze. Aangezien de gordijnen gemaakt worden in het kader van Dagbesteding kunnen wij deze aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien maken de patiënten binnen Huis aan de Dijk uw gordijn met zorg en passie voor u klaar!

Heeft u interesse in een decoratief vliegengordijn? Neem dan contact op met het team Dagbesteding Huis aan de Dijk. Enkele voorbeelden en onze gegevens kunt u vinden in onze folder! (zie bijlage van dit aritkel)

Bijlagen: