Aanvragen voorlichting over Dimence Groep

Muis toetsenbord en scherm

Wij geven graag uitleg wat ggz- en welzijnsorganisatie Dimence Groep en al haar stichtingen doen. Welke dienstverlening leveren wij, hoe is het om voor ons te werken als professional in de ggz, wat voor onderzoeksmogelijkheden zijn er, hoe zorgen we voor een goede samenwerking tussen cliënt, naasten en behandelteam, hoe gaan we om met actuele thema’s als duurzaamheid etc.

We kunnen over veel verschillende onderwerpen voorlichting komen geven. Dit doen wij regelmatig op scholen, andere zorginstellingen en op congressen. We hebben een poule van medewerkers die dit graag doen en geen onderwerp blijft bij ons onbesproken!

Heeft u een verzoek voor voorlichting, dan vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen.
En heeft u aanvullende vragen, dan denken we graag met u mee! Neem dan contact op met: voorlichting@dimencegroep.nl

De voorlichting richt zich op (de dienstverlening van)
Beschrijf hier zo precies mogelijk wat voor soort voorlichting u verwacht. Klassikaal, algemeen, over een bijzonder ggz-onderwerp, opleidingen etc.
 
Geef hier aan voor wie de voorlichting bedoeld is. Bv. Studenten HBO Verpleegkunde, 2e jaars, leeftijd ongeveer 19-21 jaar, groep van 50 studenten.
Locatie
Wij vragen voor een voorlichting geen vergoeding.
 
Locatie Dimence Groep

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring