Wie we zijn

Bij de Dimence Groep zetten we ons met al onze teams in voor mentale gezondheid en welbevinden, zodat mensen een leven kunnen leiden dat goed is voor hen en hun omgeving. Dat doen we vol trots en met ongeveer 2800 medewerkers en 1500 vrijwilligers die bij ons werken. 

Met al onze professionals en vrijwilligers staan wij naast mensen om hun mentale veerkracht te vergroten. Daarbij vervullen de teams verschillende rollen rondom verschillende doelgroepen. Naast verschillen hebben we een belangrijke overeenkomst: we zijn mensgericht. We gaan uit van de mens als geheel met een mensbeeld waarin we omkijken naar elkaar en elkaar aanmoedigen. Waarin ruimte is voor ziekte, zorg, hulp en ondersteuning als dat nodig is. Waarbij wij betrokken en betrouwbaar werken aan mentale veerkracht voor iedereen. Dat doen we met trots en met alle 2800 medewerkers en 1500 vrijwilligers die bij ons werken. 

Op dit moment zien we dat veel mensen een beroep doen op de geestelijke gezondheidszorg, en helaas vaak te laat. Onze droom is dat ze in de toekomst vroeg herkennen dat het niet goed gaat en dat ze in hun eigen buurt en omgeving – en online – hulp kunnen vinden. Praktische hulp of ondersteunende hulp. We willen eraan werken dat kennis en kunde over mentale veerkracht overal aanwezig is en dat veel minder mensen echt een behandeling nodig hebben. En dat mensen die een behandeling nodig hebben, die ook krijgen op het moment dat die nodig is.

Download hier ons hele visieverhaal en bekijk de video

Download