Aflevering 3: Wat bezielt je?!

In de derde aflevering spreekt Simon Warta met Thea Schoneveld. Zij is verpleegkundig specialist bij Mindfit en deelt in deze aflevering haar verhaal.  Over de digitale revolutie, liefdesrelaties, haar levenspad en hoe het systeem soms te kort schiet.

Je vindt de podcast onder andere op Spotify.

Aflevering 2: Wat bezielt je?!

In de podcastserie 'Wat bezielt je' gaat Simon Warta op zoek naar de bijzondere verhalen van ogenschijnlijk 'doodgewone' collega's binnen de Dimence Groep.

Deze keer spreekt hij Janneke, verpleegkundig specialist. In de podcast deelt zij haar visie op de ggz. Simon probeert het gesprek te vangen in een paar woorden. Het vak te vangen in woorden. Maar in gesprek met Janneke blijkt dat het niet zo gemakkelijk ligt. Het is ingewikkeld en misschien maakt dat het juist zo mooi.

Je kunt de podcast beluisteren via SpotifyApple Podcasts of Anchor FM 

Aflevering 1: Wat bezielt je?!

Het lijkt allemaal zo normaal; ‘vroeg in de ochtend, laat in de middag of vlak voor de nacht verzamelen in een kantoortje, lurken wat aan de koffie het bespreken van de cliënten en gaan aan de slag.’

Toch is het bijzonder. Het werk wat we doen is altijd dynamisch, verrassend en soms ook spannend. Je weet nooit zeker wat je die dag weer te wachten staat.

Maar daar waar we alle tijd nemen voor de verhalen van cliënten weten we soms maar weinig tijd te vinden voor de verhalen van degene met wie we samenwerken. 

In de podcastserie 'wat bezielt je' ga ik op zoek naar de bijzondere verhalen van mijn ogenschijnlijk ‘doodgewone collega’s’. Wat drijft hen om dit werk te doen?

Waar staan we zo vroeg voor op, of blijven we net dat uurtje langer? Wat vindt vinden ze eigenlijk van de GGz.

Luister de eerste aflevering vanaf maandag 30 november luister je de eerste  via SpotifyAnchor, en Itunes.

In deze eerste aflevering van Wat bezielt je heb ik het genoegen in gesprek te mogen met Rita Haarman. Zij houdt ons een glasheldere spiegel voor: Je kunt jezelf niet los zien van de wereld, van de natuur, 'wij zijn onderdeel van de natuur'. Ze neemt je in bevlogen betogen mee naar haar missie: gezondere voeding, meer beweging en vooral meer ontspanning voor de patiënten van Dimence!