Blog overzicht

09 jul

Van je werk naar huis hardlopen. Waarom zou je dat doen? 

Door: Janneke Hengeveld en Sanne Ikink
18 okt

Op dinsdag 9 oktober liep ik om 12.00 uur Huis aan de Dijk binnen. Ik had me opgegeven voor de workshop ‘Duurzame Loopbaan’ en dacht dat ik een middag tegemoet ging met leeftijdsgenoten die zich misschien ook afvragen hoe ze fit en vrolijk door blijven werken tot aan hun pensioen.

Door: Hanneke Hermkens
07 aug

Laatst op familiedag zei mijn schoonzus over haar zoontje: “Ik denk dat hij een beetje autistisch is. Hij wil elke avond al zijn speelgoed opruimen, anders kan hij niet slapen. En als hij vieze handen krijgt tijdens het eten wil hij ze meteen gaan wassen.

Door: Neelke Elstiņš
19 jun

De herinneringen aan haar jeugd en werkzame leven komen zonder moeite bij haar op. Gedetailleerd vertelt ze over haar eerste bijbaan bij de plaatselijke bakker, haar zelfgemaakte trouwjurk, de geboorte van haar kind. Ik moet alles horen, en ik hoor het graag.

Door: Andrea Dorresteijn
01 mei

Bijna 90 jaar geleden liepen Gandhi en zijn volgelingen de indrukwekkende zoutmars: een barre voettocht van 24 dagen naar zee om daar eigenhandig zout te gaan winnen.

Door: Neelke Elstiņš
18 apr

Mijn leven is oké. Ik kan ermee omgaan en het is geregeld ook echt leuk. Ik ben regelmatig blij. Maar gelukkig ben ik niet. Eigenlijk heb ik me nooit gelukkig gevoeld. Vroeger vond ik dat erg. Ik dacht dat er iets mis met mij was.

Door: Natascha Palmen