Nieuwsoverzicht

14 december 2017
“Samen kom je verder …”                              
12 december 2017
De Dimence Groep benoemt de heer Wim Boomkamp (1952) als voorzitter van de Raad van Toezicht (RvT) bij de Dimence Groep per 1 januari 2018. Hij volgt hiermee Sam Terpstra op die om statutaire redenen aftreedt per 31 december a.s.
29 november 2017
We hebben goed nieuws, en dat moet je delen. Zo kunnen we melden dat we met alle zorgverzekeraars contracten hebben kunnen afsluiten voor 2018. Deze contracten sluiten we in het kader van de zorgverzekeringswet en betreffen Dimence en Mindfit.
22 november 2017
De afgelopen weken is er opnieuw veel berichtgeving geweest over ROM, benchmarken en Stichting Benchmark GGZ (SBG), onder andere van GGZ Nederland.
(kijk hier voor informatie van GGZ Nederland)
10 november 2017
Succes moet je delen. Dat doen we met het persbericht waarin wordt aangegeven dat we een mooi succes hebben behaald met zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Deze week sloten we een meerjarencontract af met het Zilveren Kruis. In het contract staat de kwaliteit van de zorg voorop.
10 oktober 2017
Tijdens onze jaarlijkse stakeholdersdag op maandag 13 november 2017 lichten we toe wat wij doen en wat dit betekent voor kwetsbare mensen. Als Dimence Groep geloven we in de kracht van samen. Wanneer we onze gezamenlijke denk- en doekracht mobiliseren, kunnen we veel bereiken!
12 september 2017
Afgelopen zaterdag was de Parkdag Brinkgreven, geheten: 'Kom kijken achter de witte koezen'. De weersvoorspellingen waren slecht. Maar wat waren de weergoden ons goed gezind! Terwijl op veel plaatsen in Nederland evenementen werden afgelast in verband met wateroverlast, hadden wij prachtig weer zonder regen en zelfs in de middag zon.
01 september 2017
Op zaterdag 9 september kunt u op park Brinkgreven in Deventer zien welke zorg we onze cliënten bieden. Of gewoon genieten van het rijke groen en de verschillende gebouwen.
Het is voor het eerst in lange tijd dat de Dimence Groep de deuren voor het publiek opent. En dat is niet zonder reden.

Pagina's