Nieuwsoverzicht

18 september 2019
Deze zomer kwam een nieuw boek uit van Gerrit Glas (1954) met als titel: Person-Centered Care in Psychiatry: Self Relational, Contextual and Normative Perspectives.

Glas is hoogleraar filosofie van de neurowetenschappen aan het Amsterdam UMC en de VU en werkzaam bij Dimence Groep als psychiater en opleider. 
17 september 2019
Op vrijdag 20 september worden de teams van de landelijke Social Run warm onthaald op Brinkgreven in Deventer. De lopers doen mee aan een nonstop estafetteloop van 555 kilometer tegen stigma rond psychische klachten. De Dimence Groep steekt hen een hart onder de riem met een feestelijk programma en een mooie plek om te pauzeren.
17 september 2019
Beleeft u ook zo’n mooie zomer?  Heerlijk genieten van het mooie weer, lekker in de tuin zitten, deuren open laten staan. Het klinkt allemaal erg goed. Maar hebt u ook last van vliegen, muggen of wespen in huis? Prima diertjes voor de natuur, maar uiteraard liever niet binnen in huis!
03 september 2019
De Dimence Groep gaat dit jaar voor de tweede keer een Kerstdiner organiseren op kerstavond bij PEC Zwolle voor mensen die eenzaamheid ervaren (55+). Het kernteam dat vorig jaar en dit jaar de organisatie op zich neemt is op zoek naar een coördinator, iemand die de kar gaat trekken van dit mooie evenement.
23 juli 2019
Kom naar de Meedenk-bijeenkomst over inspraak voor cliënten   
23 juli 2019
U kunt zich hier aanmelden. 
15 juli 2019
Zet 100 mensen een dag bij elkaar en er ontstaan meer dan 1000 ideeën vol overvloed. Dat bleek ook weer tijdens de 4e Dag van Overvloed op 5 juli bij Dimence Groep. Deze dag vol verhalen, inspiratie en brainstormsessies leverde een praktische kalender vol Overvloed op die dit najaar zal verschijnen. 

 
01 juli 2019
De P(sychologen)-opleider Tonnie Prinsen van de Dimence Groep wordt met ingang van 26 juni 2019 de nieuwe voorzitter van het landelijke bestuur van de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt). 

Pagina's