Nieuwsoverzicht

10 oktober 2017
Tijdens onze jaarlijkse stakeholdersdag op maandag 13 november 2017 lichten we toe wat wij doen en wat dit betekent voor kwetsbare mensen. Als Dimence Groep geloven we in de kracht van samen. Wanneer we onze gezamenlijke denk- en doekracht mobiliseren, kunnen we veel bereiken!
12 september 2017
Afgelopen zaterdag was de Parkdag Brinkgreven, geheten: 'Kom kijken achter de witte koezen'. De weersvoorspellingen waren slecht. Maar wat waren de weergoden ons goed gezind! Terwijl op veel plaatsen in Nederland evenementen werden afgelast in verband met wateroverlast, hadden wij prachtig weer zonder regen en zelfs in de middag zon.
01 september 2017
Op zaterdag 9 september kunt u op park Brinkgreven in Deventer zien welke zorg we onze cliënten bieden. Of gewoon genieten van het rijke groen en de verschillende gebouwen.
Het is voor het eerst in lange tijd dat de Dimence Groep de deuren voor het publiek opent. En dat is niet zonder reden.
30 augustus 2017
Park Brinkgreven in Deventer is één van de vele locaties van de Dimence Groep. Op zaterdag 9 september, tussen 10.00 en 16.00 uur, is er een parkdag, geheten: ‘Kom kijken achter de witte koezen’. De witte koezen is dialect voor kiezels en deze verwijzen naar de witte bollen bij de entree van het park.
29 augustus 2017
De Dimence Groep opereert in de driehoek geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en welzijn. De caleidoscopische hoeveelheid aan stelselwijzigingen, transities en decentralisaties waar de organisatie mee te maken heeft (gehad), dwingen tot een stevige verankering om niet op drift te raken.
23 augustus 2017
Stakeholdersbijeenkomst op maandag 13 november 2017, 15.00 uur - 19.00 uur in het HOFtheater in Raalte (na afloop hapje en drankje).
Onze jaarlijkse stakeholdersdag is een mooie traditie geworden. We lichten dan toe wat wij doen en wat dit betekent voor kwetsbare mensen.
22 augustus 2017
Sinds eind maart levert de Dimence Groep geen data meer aan bij de Stichting Benchmark GGZ (SBG) vanwege juridische onduidelijkheid over de bescherming van de gegevens.
11 juli 2017
Wie wil kan vanaf de zomer een wandeling maken die langs de geschiedenis van Brinkgreven voert. De fotoroute wordt deze week geopend door Ernst Klunder, voorzitter raad van bestuur Dimence Groep en Arie Slob, directeur van het Historisch Centrum Overijssel.

 

Pagina's