Artikeldatum

Mindfit directeur Grietsje Visser wordt bestuurder bij Carinova

Per juni verlaat Grietsje Visser Mindfit om als bestuurder in augustus aan de slag te gaan bij Carinova. Zij werkte zes jaar als directeur bij Mindfit, een van de stichtingen van Dimence Groep, waar ze met enthousiasme en voortvarendheid de Basis ggz en zorg van de POH ggz wist te verankeren in het ggz zorglandschap. 

Grietsje Visser over haar vertrek: “Onlangs vierden we samen het 10-jarig bestaan van Mindfit. Dat moment heeft me geraakt, omdat onze overtuigende behandelvisie en gezamenlijke inzet ons naar dat moment heeft gebracht. Mindfit kijkt als volwassen organisatie naar de toekomst, waar een mooie rol voor de Basis ggz en praktijkondersteuners huisartsen (POH) is weggelegd.
Voor mij is, na zes jaar, daarmee de tijd gekomen mijn aandacht te verleggen naar een andere boeiende en groeiende doelgroep, waar ik me graag voor wil inzetten. Die mogelijkheid krijg ik bij Carinova, een organisatie voor ouderenzorg in Overijssel.”

Samenlevingsvraagstukken 

Grietsje Visser ziet voor haar een rol weggelegd in het leveren van een bijdrage aan de samenlevingsvraagstukken die de groeiende vraag naar zorg voor ouderen met zich meebrengt. Vragen als: welke betekenis geven we aan ouder worden? Hoe kijk je vanuit positieve gezondheid naar kracht en kwetsbaarheid in verschillende levensfasen? En hoe kunnen innovatie en creativiteit bijdragen aan toekomstbestendige ondersteuning en woonvormen? Grietsje Visser neemt daarbij veel mee van wat Mindfit en haar rol binnen de Dimence Groep hebben gebracht. 

Pionier binnen de Dimence Groep

Bestuurders Rian Busstra en Leontine Verhoeven van Dimence Groep over het vertrek van Grietsje: “We gaan Grietsje zeker missen. Haar positieve inzet, ongekende creativiteit en haar vermogen om te innoveren passen onlosmakelijk bij haar en Mindfit. Deze eigenschappen gaat ze nu als bestuurder bij Carinova inzetten. Een mooie stap waarbij we haar veel succes wensen en veel werkplezier.”