De wereld om ons heen verandert en lijkt steeds sneller te veranderen. Elke dag weer. Door de komst van mobiele telefoon, tablet en allerlei online toepassingen kunnen we vaker en makkelijker de dingen doen en krijgen op het moment en op de manier waarop wij dat willen en ons dat het beste uitkomt.

De technologie kan ons nog dichter bij elkaar brengen. We nodigen klanten, medewerkers, managers en andere stakeholders uit om samen nog meer gebruik te maken van de mogelijkheden van technologie. Samen willen we de sprong maken van ‘verbeteren wat we al hebben’ naar het ‘uitproberen van volledig nieuwe vormen van zorg’. Samen leren en ontdekken. Door te doen, te leren, en te verbinden maken we met technologie de zorg elke dag een beetje, of misschien zelfs heel veel beter en brengen we mensen elke dag dichter bij elkaar​. Een ontdekkingstocht waar we je graag voor uit willen nodigen! ​

​De visie  is ontwikkeld met klanten, (zorg)professionals, manager, interne- en externe connecties en beschrijft de droom die we als Dimence Groep hebben. 

Onze droom als organisatie is dat we de mogelijkheden om onze zorg en hulp verder te verbeteren door middel van technologie, nóg verder willen verkennen en daar stappen in willen zetten. Daarvoor nodigen we klanten, (zorg)professionals, medewerkers, managers en externen (studenten, onderwijsinstellingen, leveranciers, bedrijven) uit om hier samen in te leren, te ontdekken en vorm te geven. Wij zullen, als het gaat om technologische ondersteuning, altijd kiezen voor technologische ondersteuning die het menselijk contact ondersteunt en de controle op eigen gezondheid bevordert.