Artikeldatum

Marco Verheul, voorzitter raad van bestuur Dimence Groep, verlaat organisatie

Marco Verheul, voorzitter raad van bestuur Dimence Groep, verlaat de ggz- en welzijnsinstelling in Overijssel  per 1 oktober. Hij heeft een functie dichter bij huis aanvaard als bestuurder bij de stichting Van Neynsel. Deze organisatie combineert wonen, zorg en welbevinden voor ouderen in 's-Hertogenbosch en Vught.

Marco Verheul: “Het is met pijn in het hart dat ik Dimence Groep ga verlaten. De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met uiterst kundige en inspirerende collega’s.”

De raad van toezicht van Dimence Groep betreurt het vertrek van Verheul, maar respecteert zijn keuze. Voorzitter raad van toezicht, Wim Boomkamp: “Wij hadden Marco Verheul graag langer voor onze organisatie behouden. Dimence Groep zit in een veranderingsproces. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit tot een goede afronding komt. We zullen als raad van toezicht, samen met Rian Busstra (lid raad  van bestuur), de komende tijd actief zoeken naar mogelijkheden om zijn werkzaamheden tijdelijk waar te nemen totdat we een opvolger hebben gevonden.”