Ontmoeten met Kerst 2019

07 november 2019

Kerstdiner voor mensen die eenzaamheid ervaren (55+) in het stadion van PEC Zwolle. 

Vorig jaar was het de eerste keer dat we vanuit de Dimence Groep een kerstdiner hebben georganiseerd op kerstavond voor mensen die eenzaamheid ervaren. Dit in samenwerking met Jan Reker (oud trainer PSV), Senne Pol (hulpverlener) en het Lumen Hotel in het stadion van PEC Zwolle. Jan Reker en Senne Pol organiseren dit jaar voor de vijfde keer het kerstdiner in het stadion van PSV. En met groot succes, want er schuiven dit jaar, net als vorig jaar 250 gasten aan tafel om te genieten van een vijf gangen diner, een leuke avond en het ontmoeten van nieuwe mensen. 

Het uitgangspunt van het kerstdiner is dan ook een leuke avond die kan leiden tot duurzame contacten. 
De droom van Jan Reker is dat het kerstdiner zich uitbreidt en alle betaalde voetbalclubs gaan meewerken aan een initiatief als deze om zo het gevoel van eenzaamheid onder ouderen in Nederland te verminderen.

Net als in Eindhoven was het kerstdiner bij PEC Zwolle vorig jaar ook een succes en daarom gaan we het dit jaar weer organiseren. 100 mensen die eenzaamheid ervaren in de leeftijd van 55+ die verlangen naar contact en een leuke avond, zijn welkom om op 24 december aan te schuiven tijdens het kerstdiner in een mooie zaal van het Lumen Hotel in het stadion van PEC Zwolle. Vanuit het eetgedeelte loop je via schuifdeuren zo de tribune op van het voetbalveld. Een bijzondere ervaring! 

Het aanmelden van gasten gaat via (warme) verwijzers en hulpverleners. 
Wil je een dinergast aanmelden? Klik dan hier. Als je het aanmeldformulier invult, ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de avond van het kerstdiner. 

Donaties
Er zijn inmiddels voldoende vrijwilligers om de avond tot een succes te kunnen maken. Maar er is wel geld nodig om dit initiatief mogelijk te maken; hiervoor is een crowdfunding actie gestart; je kunt hier doneren.

Voor meer info, of vragen mail; p.vanderschoot@dimencegroep.nl.
Bekijk ook de bijgevoegde flyer.

Kernteam ont-moeten met kerst 2019